mobiel-logo-groene-kikkertje-def-1
mobiel-logo-groene-kikkertje-def-2
Tuin-vijver-aanleg-zierikzee-schouwen-duiveland-groene-kikkertje (11)

Hovenier

ontwerp | onderhoud | planten | meubelen

Hoewel wij niet zomaar een gewone hovenier zijn, kunnen wij dat natuurlijk wel. Wij maken iedere tuin zoals u wilt, inclusief timmerwerk, bestrating, gazons, plaatsen van blokhutten, etc.

Vaak denken onze klanten dat we alleen maar vijvers maken en hoewel dat veel voorkomt doen wij dus ook alle andere voorkomende werkzaamheden. Ook snoeien en een winterbeurt.


Maak uw wensen aan ons bekend en wij komen met een professionele oplossing. 

Nieuw in Nederland is natuuraanleg. Dit houdt in dat we een situatie creëren voor een natuurlijke ontwikkeling, rekening houdend met grondsoort, droog of nat, de omgeving en natuurlijk wat u er van verwacht. In ons Rana Natuurpark vind u daar verschillende voorbeelden van, van heel netjes tot heel wild. Passend bij uw eigen karakter en voorkeur. Natuuraanleg gaat veel verder dan tuinaanleg en zit veel complexer in elkaar. Niets is onmogelijk als er maar ruimte voor is. Het is uitvoerbaar voor vele hectare, maar ook voor kleinere tuinen.

Vanuit de overheid is er groeiende belangstelling om ook binnen de steden natuuraanleg te doen. Vooral voor kinderen heeft het grote educatieve waarden. Ook kan men er geneeskrachtige kruiden plukken, insecten bestuderen, vlinders tellen, naar vogels kijken of gewoon zo maar even zitten of wandelen.

Een natuurpark heeft toekomst. De overheid moet steeds meer aan natuurcompensatie doen, dat gebeurt uitsluitend nog buiten
de bebouwde kom, maar dat kan met een natuurpark er binnen. De eerste signalen vanuit de overheid voor natuuraanleg binnen
de steden zijn er. Wij zijn er klaar voor!

vijvercentrum-tuincentrum-schouwen-duiveland-het-groene-kikkertje-zierikzee-dreischor-5

Handgemaakte tuinbank

Bent u op zoek naar een unieke houten tuinbank? Neem contact met ons op en we werken samen u idee uit

vijvercentrum-tuincentrum-schouwen-duiveland-het-groene-kikkertje-zierikzee-dreischor-7 (1)
vijvercentrum-tuincentrum-schouwen-duiveland-het-groene-kikkertje-zierikzee-dreischor-8
vijvercentrum-tuincentrum-schouwen-duiveland-het-groene-kikkertje-zierikzee-dreischor-9 (1)
vijvercentrum-tuincentrum-schouwen-duiveland-het-groene-kikkertje-zierikzee-dreischor-10
tip-van-erik-het-groene-kikkertje

tip van Eric

Houdt uw tuin geregeld bij. Zo blijft het onderhoud binnen de perken en voorkomt u dat u ineens heel veel snoei- en onderhoudswerk heeft.  En daarbij komt u zelf ook lekker buiten en dat is weer goed voor uzelf.

Tuin renovatie

Een tuin die zo'n 8 à 10 jaar oud is, is meestal toe aan een renovatie. Vaak zijn bomen dan te groot, vaste planten verwilderd en gazons vermost! Zo´n ingreep is vaak voordeliger dan dat u denkt. Wij brengen uw tuin weer in oude glorie terug, maar het is ook het juiste moment om een onderhoudsarme natuurtuin te maken met behoud van veel van uw oude beplanting. Zeker als u weinig tijd heeft voor tuinonderhoud of u wordt al wat ouder biedt een onderhoudsarme natuurtuin een ware uitkomst! Er is dan immers 90% tot 95% minder onderhoud nodig!

contact opnemen