Tuinmeubelen

ontwerp | onderhoud |  meubelen

Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen beheersen wij ook het ambacht van het maken van tuinmeubelen. Bent u op zoek naar unieke tuinmeubelen en heeft u zelf een design in uw gedachten? Neem dan vrijblijvend contact op en we kunnen gezamenlijk de mogelijkheden bespreken.

Omdat we vijvers aanleggen, hebben we voor diverse klanten ook tuinvlonders en bruggetjes gemaakt. Ieder exemplaar is uniek en wordt vanzelfsprekend op maat gemaakt van duurzaam materiaal.

Voor handgemaakte tuinmeubelen dient u bij ´t Groene Kikkertje te Dreischor zijn (Zierikzee - Schouwen-Duiveland) 

Vijvervlonders

Wij maken van iedere vijver een bijzondere vijver met onze zelfgemaakte vlonders. Hier gebruiken we duurzame materialen voor. Wilt u ook een unieke vijver?

Onze vijvervlonders zijn vervaardigd van duurzaam hout. Daarnaast zijn de vlonders bestand tegen onze weersomstandigheden. 

contact opnemen

Handgemaakte tuinbank

Heeft u ook een plek in uw tuin waar een handgemaakte tuinbank helemaal op z'n plaats staat? Deze kunnen wij maken voor u.

Zoek niet verder en komt naar ´t Groene Kikkertje te Dreischor, bij Zierikzee (Schouwen-Duiveland). We horen graag uw wensen.

wilt u ook zo´n bank  > 

Handgemaakte tuinstoelen

Altijd al willen zitten in tuinstoelen die verder niemand heeft? Dan is 't Groene Kikkertje hét adres voor u. Wij maken stoelen op maat.

Deze tuinstoelen staan in ons Rana Natuurpark te Dreischor (Zierikzee - Schouwen-Duiveland). Zou kunt u zelf zien en voelen hoe onze tuinstoelen zijn. 

contact

Tuinbank met karakter

Heeft u een design voor een tuinbank in uw hoofd, maar heeft u twee linkerhanden? Dan maken wij die graag voor u. Voor ons is geen ontwerp te gek.

heeft u zelf een design? neem contact op

tip van Eric

Blijf niet met een goed idee rondlopen. Vertel het ons en wij zorgen ervoor dat  een goed idee werkelijkheid wordt.

Hardhouten tuintafel

We maken hardhouten tafels op maat. Dit betekent voor u dat uw meubel uniek is en exact het formaat heeft zoals u wenst. Daarbij zijn onze tuinmeubelen super sterk en vragen ze weining onderhoud.Voor robuuste tuinmeubelen dient u bij ´t Groene Kikkertje te zijn.

contact