mobiel-logo-groene-kikkertje-def-1
mobiel-logo-groene-kikkertje-def-2
vijveraanleggen-vijverontwerp-groene-kikkeetje-dreischor-zierikzee
Tuinaanleg 

We verzorgen het complete ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin. Zelf inclusief vijvers

tuincentrum-tuinaanleg-tuinontwerp-schouwen-duiveland-het-groene-kikkertje-zierikzee-dreischor-11
Tuinplanten

We hebben een zeer ruime assortiment tuinplanten. Van leuke gezellige bloeiers tot aan ´vleesetenede´ planten

tuincentrum-tuinaanleg-tuinontwerp-schouwen-duiveland-het-groene-kikkertje-zierikzee-dreischor-12
Tuinmeubelen

Bent u op zoek naar unieke tuinmeubelen? Zoek niet verder en neem contact met ons op! We maken namelijk zelf tuinmeubelen. Graag bespreken we de mogelijkheden

Hovenier

ontwerp | onderhoud | planten | meubelen

Hoewel wij geen hovenier zijn, verrichten wij veel werkzaamheden zelf. Wij kunnen iedere tuin maken zoals u wilt, inclusief timmerwerk, bestrating, gazons, het plaatsen van blokhutten, etc.

Vaak denken onze klanten dat we alleen maar vijvers maken en hoewel dat veel voorkomt verrichten wij ook alle andere voorkomende werkzaamheden. Zoals snoeien en uw tuin een winterbeurt geven.

Maak uw wensen aan ons bekend en wij komen met een professionele oplossing.

Nieuw in Nederland is natuuraanleg. Dit houdt in dat we een situatie creëren voor een natuurlijke ontwikkeling, rekening houdend met grondsoort, droog of nat, de omgeving en natuurlijk wat u er van verwacht. In ons Rana Natuurpark vind u daar verschillende voorbeelden van, van heel netjes tot heel wild. Passend bij uw eigen karakter en voorkeur. Natuuraanleg gaat veel verder dan tuinaanleg en zit veel complexer in elkaar. Niets is onmogelijk als er maar ruimte voor is. Het is uitvoerbaar voor vele hectare, maar ook voor kleinere tuinen.

Vanuit de overheid is er groeiende belangstelling om ook binnen de steden aan natuuraanleg te doen. Vooral voor kinderen heeft het grote educatieve waarden. Ook kan men er geneeskrachtige kruiden plukken, insecten bestuderen, vlinders tellen, naar vogels kijken of gewoon zo maar even zitten of wandelen.

Een natuurpark heeft toekomst. De overheid moet steeds meer aan natuurcompensatie doen, dat gebeurt nu alleen nog buiten
de bebouwde kom, maar dat kan met een natuurpark ook binnen de bebouwde kom. De eerste signalen vanuit de overheid voor natuuraanleg binnen de steden zijn er. Wij zijn er klaar voor!

tip-van-erik-het-groene-kikkertje

tip van Eric

Houd met snoeien rekening met de seizoenen, weet wanneer u kunt snoeien. Dat is beter voor uw bomen en planten. Wist u dat dit per soort verschillend kan zijn? Zo kunt u rozen het beste in maart snoeien, maar de Blauweregen kunt u weer het beste in januari snoeien.

vijvercentrum-tuincentrum-schouwen-duiveland-het-groene-kikkertje-zierikzee-dreischor-7

Tuinonderhoudscontract

ondershoudscontract op maat

Voor onderhoud aan tuinen, borders, bedrijfsterreinen en parken, is ´t Groene Kikkertje uw partner. Oude beplanting en tuinafval voeren we duurzaam af.

Onderhoudscontract op maat

Tuinonderhoud zonder zorgen is kiezen voor een contract op maat. Hierin zijn allerlei variaties mogelijk. Van jaarlijks onderhoud van uw tuin tot alleen het verzorgen van snoeiwerk.  Of wat dacht u van wat extra tuinonderhoud tijdens uw vakantie?  Samen maken we de afspraak rond, darna heeft u er geen omkijken meer naar.

Er zijn vele voordelen aan een onderhoudscontract voor de tuin

Wij werken nauwkeurig en efficiënt. We sturen steeds dezelfde medewerkers die uw tuin, en de staat van onderhoud kennen. Snoeiwerk gebeurt vakkundig en met uitstekend knip- en zaaggereedschap. Groenafval en hout ruimen we op. Met een onderhoudscontract voor de tuin, is uw buitenleven écht genieten. 

contact opnemen