mobiel-logo-groene-kikkertje-def-1
mobiel-logo-groene-kikkertje-def-2
tuincentrum-tuinaanleg-tuinontwerp-schouwen-duiveland-het-groene-kikkertje-zierikzee-dreischor-5

Tuinontwerp

tuincentrum-tuinaanleg-tuinontwerp-schouwen-duiveland-het-groene-kikkertje-zierikzee-dreischor-9

Bestrating

tuincentrum-tuinaanleg-tuinontwerp-schouwen-duiveland-het-groene-kikkertje-zierikzee-dreischor-2

Tuinaanleg

Tuinaanleg

ontwerp | onderhoud | planten | meubelen

De tuin is de ultieme plek om tot rust te komen na een drukke dag. Tenzij uw tuin niet naar wens is, dan is deze waardevolle plek een doorn in het oog. Zonde, u ergert zich aan de tuin terwijl u al die tijd ook had kunnen genieten van uw tuin. Dan is het tijd om uw tuin te verbouwen. Breng eerst in kaart waar u niet tevreden over bent. Of heeft u een compleet andere tuin in gedachten? Laat de tuinaanleg professioneel aanpakken door ´t Groene Kikkertje.  

Neem vrijblijvend contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden. Als we een helder beeld hebben van de huidige situatie en de gewenste situatie dan stellen we voor u een vrijblijvende offerte op. Hierop kunt u zien welke werkzaamheden we gaan uitvoeren en wat deze werkzaamheden gaan kosten. Deze offerte bespreken we graag met u zodat vooraf zaken duidelijk zijn voor beide partijen.

Voor we starten met de daadwerkelijke uitvoering van uw nieuwe tuin, maken we eerst een schets. Zo maken we e.e.a. visueel inzichtelijk. U krijgt dan een goed beeld van de toekomstige situatie. Na goedkeuring van de schets stellen we een planning op en gaan we starten met de werkzaamheden om uw droomtuin te realiseren. 

tip-van-erik-het-groene-kikkertje

tip van Erik

Zorg dat uw tuin u plezier geeft en geen ergernis. Heeft u geen ´groene handen´? Wij nemen graag het onderhoud van uw tuin van u over. Geen probleem. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

contact 
tuincentrum-tuinaanleg-tuinontwerp-schouwen-duiveland-het-groene-kikkertje-zierikzee-dreischor-4

Tuin onderhoud

U maakt een heerlijke wandeling en loopt door een woonwijk. Uw blik wordt automatisch getrokken naar hoe mensen hun tuin hebben opgeknapt of juist niet. Zonde, denkt u dan waarschijnlijk. Een slecht onderhouden tuin doet afbreuk aan de hele woning. Kan uw tuin een opknapbeurt gebruiken? Stel het niet langer uit, start hier met de voorbereiding van uw tuinonderhoud.

tuin onderhoud

Tuin renovatie

Een tuin die zo'n 8 à 10 jaar oud is, is meestal toe aan een renovatie. Vaak zijn bomen dan te groot, vaste planten verwilderd en gazons vermost! Zo´n ingreep is vaak voordeliger dan dat u denkt. Wij kunnen uw tuin weer in oude glorie terug herstellen, maar het is ook het juiste moment om een onderhoudsarme natuurtuin te maken met behoud van veel van uw oude beplanting. Zeker als u weinig tijd heeft voor tuinonderhoud biedt een onderhoudsarme natuurtuin een ware uitkomst! Er is dan immers 90% tot 95% minder onderhoud nodig!